Oнлайн кратък базов клас

Дай старт на своята мечта! Стани автор!
Имаш идеи и искаш да ги споделиш?
Умееш да пишеш, но не знаеш как и къде да се изявиш?
Сложи начало на своя творчески път, сега. Продължи да учиш и да се развиваш в Академията по Творческо Писане без аналог в България:
ЖИВО ПИСАНЕ търси АВТОРИ. А МОЖЕ би ТЕБ?

Лесно е ДА УЧИМ от природата. ЛЕСНО е да учим от живота и произведенията, примера, на вече доказали се автори, останали в сърцата на хората и преминали през времето. Не за друго, а за да открием нашия собствен път. Нашето перо и почерк.

ЖИВО ПИСАНЕ! Или ЖИВ = О! ПИСАНЕ! А защо не: ЖИВОТо ПИСАНЕ?

ЗАПИШИ СЕ! ЖИВО Писане започва СЕГА.

Ще бъде интересно!

  • Видео модули на Здравка Евтимова
  • Видео модули НЛП с Радосвета Гюлева

ЖИВО! ПИСАНЕ!

Започва за теб сега. Оттук!

64.00лв.

64.00лв.

Радосвета Гюлева

Радосвета Гюлева

Психолог, Лицензиран Треньор по НЛП (Невро Лингвистично Програмиране), НЛП Практик и Мастер Практик; НЛП Коуч – трансформации по линия на времето; Аромотерапевт; Сертифициран Ментор, Мотиватор и Коуч по продажби. 

Доброволец в Анимус и EMPROVE (в защита на жените жертва на насилие).

Участник в инициативата „Творци срещу насилието“.

Лауреат на конкурсите: Вдъхновени от Острова – остров Св. Анастасия; Антология Белоцветни Вишни на СНЦ Вишнев свят (две поредни години) 2018 г. / и 2019 г.; Антология Албена 2019 г. и  / и 2021 г., Алманах „Нова българска литература – Проза“ 2020, 2021, 2022 г. и Алманах „Нова българска литература – Поeзия“ – 2022 г., „Коледен алманах – 2022“  

Номинирана за Рицар на книгата 2022 от Фондация Българска книга.

Радост няма да ви каже какво трябва да направите в императивен стил, а ще ви провокира Вие самите да намерите правилното за Вас решение.

Новатор в подходите за обучение чрез игра и стимулирането на креативността.

Радост влага творчество и сърце в разработката на всяко едно обучение, нещо което освен, че ще чуете от нейните курсисти; и ще видите, и почувствате, когато работите за себе си, с нея.

Здравка Евтимова

Здравка Евтимова

Здравка Евтимова е родена на 24 юли 1959 г. в Перник. Завършва английска филология във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ (1985). Специализира художествен превод в Сейнт Луис, Мисури – САЩ.

Владее английски, френски, немски и руски. Живее в Перник и работи в София.

Преводач.

Редактор на българската секция на списание „Muse Apprentice Guild“, Сан Диего, САЩ. Редактор за България на списание „Literature of the Avanteguard“, Великобритания.

Член на Съюза на българските писатели и на Лигата на писателите на Великобритания. Член на българския ПЕН-клуб.

Майстор на краткия разказ, публикувана в над 30 страни по света.

Носител на множество награди, сред които: награда за дебютна книга, национална награда „Чудомир“ на в. „Стършел“, награда „Балканика 2014“,  литературната награда за проза „Анна Каменова“, наградата „Генчо Стоев“ на издателство „Балкани“, национална награда за съвременен роман на фонд „Развитие“ за романа “В студената ти сянка, лейди“, награда „Блага Димитрова“, специална награда за разказ на немската фондация „Lege Artis Verein“, награда за проза на английското списание „The Text“, награда на английското издателство „Skrev Press“ за сборника с разкази „Bitter Sky“, награда „Генчо Стоев“ и др.

През 2015 г. разказът й „Кръв от къртица“ е включен в учебниците по английски език за учениците от гимназиален курс в Дания.

Омъжена. Майка на двама сина и една дъщеря.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!